Danellandia
Curamundi
Danellandia

De wereld heeft ons allemaal nodig

CURAMUNDI betekent zorg voor deze wereld. Cura of zorgen voor en mundi of wereld.

CURAMUNDI is het programma van Danellandia voor sociale welvaart en Natuurzorg.

Danellandia is een internationale gemeenschap van vrienden die de vrede promoot in de hele wereld en in alle aspecten van de samenleving.

Danellandia verwacht dat mensen die zijn vredescampagne op basis van menselijke waarden steunen, zullen willen bijdragen tot een wereld die rechtvaardiger is en tot een planeet die gezonder is.

Dat kunnen ze door CURAMUNDI te steunen.

We willen dat de waarden van Danellandia op termijn tot iedereen doordringen. Dat iedereen als het ware een Danellandiaan wordt. Menselijke waarden worden de richtlijn voor alle menselijke activiteiten.

Oorlog en conflicten moeten verbannen worden.

Als we allemaal wat minder uitgeven aan luxe of minder dure merken kopen, als we allemaal willen schitteren als diamanten door onze persoonlijkheid of door het naleven van de menselijke waarden, dan kunnen we wat meer uitgeven aan het bestrijden van armoede en aan de zorg voor de Natuur.

Als er geen oorlogen meer zijn, dan komen er gigantische middelen vrij voor constructieve projecten, zoals groene energie.

CURAMUNDI wil projecten ontwikkelen als Student Plan (steun aan onderwijsinstellingen in ontwikkelingslanden) en onderwijsprogramma's gebaseerd op menselijke waarden voor een beter en eerlijker beleid.

CURAMUNDI zal ook steun verlenen aan projecten rond groene energie.

Ook ijvert CURAMUNDI voor fair trade. Het is niet aanvaardbaar dat producenten vaak amper een paar percenten van de winst krijgen en soms zelfs in armoede leven. Rijkdom gebaseerd op de armoede van anderen is de menselijkheid onwaardig.

CURAMUNDI geeft om de wereld en om jou. Geef ook om de wereld en steun CURAMUNDI.