Danellandia
Hoop
VORIGE

Inleiding

De kernboodschap van Danellandia gaat over het leven zelf. Ze zal bekendgemaakt worden, als de wereld afdoende reageert op de andere boodschappen en projecten die Danellandia aanbrengt. De hele campagne beoogt meer vrede en respect voor menselijke waarden.

Danellandia’s vredesboodschap of moederlijk bericht “Vrede – de Moeder van mijn hart” werd bekendgemaakt op 7 juli 2007. Zie Pax Fides voor meer details.

Met Kerstmis 2007 gaf Danellandia een boodschap van hoop vrij over de code van het leven. Deze code is essentieel voor elke mens. Als men de code kent, wordt het leven zoveel betekenisvoller.

De boodschap van hoop werd gevolgd door “diamantjes voor het leven”. Korte, eenvoudige teksten die de mensen kunnen helpen om de geheimen van de code te leren ontdekken.

Boodschap

De boodschap van hoop is speciaal. Stuur ze door naar je vrienden aub.

We hopen dat ze de mensen zal aanzetten om over zichzelf, hun medemensen en de Natuur na te denken. Zoveel mensen en de Natuur wordt schade berokkend. Moge deze boodschap en de “diamantjes” de absurde dwaasheid van deze wereld doen afnemen. Moge de wereld daardoor menselijker worden.

De Mensheid dient een betere wereld te bouwen in plaats van de schoonheid van deze planeet te vernietigen. Dat is pure waanzin.

Moge de maatschappij meer aandacht hebben voor menselijke waarden. Op individueel, maar ook op het vlak van de politiek, de economie en ook de religies.