Thanksgiving
Waar moeten we dankbaar voor zijn? Voor wat we het meest nodig hebben: gezondheid en liefde. Ook niet te vergeten: vrede, respect, eerlijkheid, rechtvaardigheid… Van onze medemensen en onze leiders. Thanksgiving moet ons inspireren om samen te werken en ons in te zetten voor een wereld van vrede met respect voor de mens en voor de Natuur.
Echte democratie
Democratie gebaseerd op de stemmen van kiezers die misleid werden door leugens, valse berichten en dito beloften, is geen democratie maar manipulatie. Democratie geleid door leiders die de hemel beloven voor sommige groepen ten koste van andere groepen, is geen democratie maar uitbuiting. Democratie vereist het delen en promoten van waarden die de mensen, de maatschappij en de wereld beter maken.

Kerstmis 2020

Kerstmis 2020
Kerstmis 2020 zal anders zijn. Geen grote feesten in de meeste landen. Kerstmis is een tijd om na te denken. Misschien kunnen we dit jaar wat meer nadenken? Wat is Kerstmis?

Oproep tot solidariteit vanwege de Maan

Oproep tot solidariteit vanwege de Maan
Men investeert miljarden in infrastructuur en apparatuur die een paar – bevoorrechte – aardbewoners ten goede kunnen komen, terwijl men (te) weinig doet aan de ellende en armoede die zoveel miljoenen mensen over de hele wereld moeten ondergaan. Dat is zeker niet de manier waarop de Mensheid de Aarde en haar bewoners kan redden. Zelfs de Maan heeft hierover en over de mishandeling van de Natuur een paar bedenkingen en suggesties.

Vrienden

Vrienden
Vrienden zijn als sterren in ons universum. Ze zijn als regenbogen aan onze hemel. Ze brengen kleur in ons leven. Ze zijn de uitdrukking van vrede. Ze zijn de uitdrukking van genegenheid. Ze delen met ons een kostbaar geschenk. Ze delen met ons een deel van ons leven.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2021

Danellandia