De wereld heeft ons nodig

Menselijkheid of menselijke waarden ontbreken vaak in de huidige wereld en dat leidt tot veel kleine en grote problemen.

Tijd om de Mensheid en haar vele activiteiten die schadelijk zijn voor Mens en Natuur aan te passen en menselijker te maken.

CURAMUNDI betekent zorg voor deze wereld. Cura of zorgen voor en mundi of wereld.

CURAMUNDI is het programma van Danellandia voor sociale welvaart en Natuurzorg.

Danellandia is een internationale gemeenschap van vrienden die de vrede promoot in de hele wereld en in alle aspecten van de samenleving.

Danellandia verwacht dat mensen die zijn vredescampagne op basis van menselijke waarden steunen, zullen willen bijdragen tot een wereld die rechtvaardiger is en tot een planeet die gezonder is.

Dat kunnen ze door CURAMUNDI te steunen.

Richtlijn en baken

We willen dat de waarden van Danellandia op termijn tot iedereen doordringen. Dat iedereen als het ware een Danellandiaan wordt. Menselijke waarden worden de richtlijn voor alle menselijke activiteiten.

Oorlog en conflicten moeten verbannen worden.

Als we allemaal wat minder uitgeven aan luxe of minder dure merken kopen, als we allemaal willen schitteren als diamanten door onze persoonlijkheid of door het naleven van de menselijke waarden, dan kunnen we wat meer uitgeven aan het bestrijden van armoede en aan de zorg voor de Natuur.

Als er geen oorlogen meer zijn, dan komen er gigantische middelen vrij voor constructieve projecten, zoals groene energie.

Andere helpen en de Natuur respecteren

CURAMUNDI wil projecten ontwikkelen als Student Plan (steun aan onderwijsinstellingen in ontwikkelingslanden) en onderwijsprogramma’s gebaseerd op menselijke waarden voor een beter en eerlijker beleid.

CURAMUNDI zal ook steun verlenen aan projecten rond groene energie.

Ook ijvert CURAMUNDI voor fair trade. Het is niet aanvaardbaar dat producenten vaak amper een paar percenten van de winst krijgen en soms zelfs in armoede leven. Rijkdom gebaseerd op de armoede van anderen is de menselijkheid onwaardig.

CURAMUNDI geeft om de wereld en om jou.

Geef ook om de wereld en steun CURAMUNDI en gelijkaardige projecten.

 

DANELLANDIA

Danellandia werd opgericht op 28 maart 2004 na een ernstig incident dat ons leven drastisch heeft veranderd.

Danellandia is gebaseerd op discussies over deze wereld en zijn talrijke problemen met mensen van verschillende achtergronden, landen, religies en leeftijden.

Danellandia selecteerde en definieerde 25 menselijke waarden als de basis voor zijn campagne om van deze wereld een betere en eerlijkere thuis te maken. Dit in tal van menselijke domeinen: politiek, economie, de media, persoonlijke relaties, onderwijs, natuurzorg…

OOK JIJ KAN HELPEN

Je kan deze menselijke waarden promoten door de artikels op onze site te delen met anderen.

Je kan ook Danellandiaan worden of vriend van de Vrede door menselijke waarden te promoten.

Deze wereld heeft mensen en leiders nodig die menselijkheid op de eerste plaats zetten en niet het geld of de macht. Mensen en leiders die anderen verenigen in plaats van spanningen, verdeeldheid en conflicten te veroorzaken.

Sterke menselijke waarden zijn een paspoort naar een duurzame toekomst.

De wereld van de Vrede kan werkelijkheid worden!

NEWSLETTER

Teken in op onze Newsletter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in Danellandia.

Hartelijk dank voor om het even welke bijdrage die je levert om deze gekke wereld beter te maken.

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2021

Danellandia