Oproep voor solidariteit

Rijkdom is het vermogen om de wereld te redden door solidariteit en menselijkheid.

Iedereen die dat kan en vooral de mensen met een hoog inkomen wordt verzocht een percentage van hun inkomen aan solidariteit bij te dragen.

CURAMUNDI – zorg voor een betere wereld – wil uitgroeien tot een nieuw solidariteitsfonds dat is opgericht om de wereld te helpen en te redden.

Het zal bijdragen aan de aanpak van wereldproblemen zoals armoede, verloedering van de Natuur, oorlogen en conflicten, sociaal onrecht en commerciële uitbuiting. Het zal wereldwijd investeren in vrede, groene energie, natuurzorg, onderwijs (vooral in menselijke waarden), landbouw, eerlijke handel, sociale programma’s en gezondheidszorg.

Solidariteit

Solidariteit maakt deel uit van de menselijkheid of menselijke waarden. Menselijkheid verhoogt je waarde als mens eindeloos. Het maakt je leven completer.

Waarom zouden we een bijdrage leveren? De wereld redden is zichzelf redden.

We kunnen rijkdom niet definiëren als “het vermogen om tegen de wereld te zeggen dat hij de pot op kan”, zoals een grote internationale bankgroep ooit deed. Als de wereld verloren gaat, gaat alles verloren. Alle rijkdom. Rijkdom moet worden gedefinieerd als “het vermogen om de wereld te redden door solidariteit en menselijkheid”.

Hoeveel geld te besteden? Het voorgestelde percentage hangt af van het inkomen in verhouding tot de lokale minimumlonen.

De wereld behoort ons allen toe. We moeten er meer en beter voor zorgen. Hij is ons enige thuis!

CURAMUNDI
we geven om een betere wereld…

DANELLANDIA

Danellandia werd opgericht op 28 maart 2004 na een ernstig incident dat ons leven drastisch heeft veranderd.

Danellandia is gebaseerd op discussies over deze wereld en zijn talrijke problemen met mensen van verschillende achtergronden, landen, religies en leeftijden.

Danellandia selecteerde en definieerde 25 menselijke waarden als de basis voor zijn campagne om van deze wereld een betere en eerlijkere thuis te maken. Dit in tal van menselijke domeinen: politiek, economie, de media, persoonlijke relaties, onderwijs, natuurzorg…

OOK JIJ KAN HELPEN

Je kan deze menselijke waarden promoten door de artikels op onze site te delen met anderen.

Je kan ook Danellandiaan worden of vriend van de Vrede door menselijke waarden te promoten.

Deze wereld heeft mensen en leiders nodig die menselijkheid op de eerste plaats zetten en niet het geld of de macht. Mensen en leiders die anderen verenigen in plaats van spanningen, verdeeldheid en conflicten te veroorzaken.

Sterke menselijke waarden zijn een paspoort naar een duurzame toekomst.

De wereld van de Vrede kan werkelijkheid worden!

NEWSLETTER

Teken in op onze Newsletter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in Danellandia.

Hartelijk dank voor om het even welke bijdrage die je levert om deze gekke wereld beter te maken.

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2021

Danellandia