Section: Posters

Allemaal samen

Allemaal samen

Met wederzijds respect en gezamenlijke inspanningen zullen we het coronavirus verslaan. En andere rampen te boven komen. Dank u wel!
Beste kuur

Beste kuur

De beste manier om mensen gezonder te maken: de Natuur gezonder maken. De Natuur is ons. Wij zijn de Natuur.
Covid en de Natuur

Covid en de Natuur

Politici moeten ermee ophouden altijd te willen domineren. De wereld kan Covid maar verslaan als de warboel die de politici mee gecreëerd hebben, wordt opgeruimd. We moeten de gezondheid van de Natuur wereldwijd herstellen om de mensen gezonder te maken. We moeten de ontmenselijking en financialisering van onze samenleving terugdraaien. We moeten de Natuur respecteren als onze belangrijkste partner en mensen eerlijk behandelen, waar dan ook en ongeacht of ze rijk of arm zijn.
Dansen in Davos

Dansen in Davos

Zakenlui, financiële bonzen en politici dansen op de tonen van een liedje gedraaid door mega-bedrijven: alleen het kapitalisme kan ons redden. Het is tijd voor een ander liedje dat oude en nieuwe generaties zullen kunnen waarderen: vaarwel verstokt kapitalisme, welkom gezond verstand, eerlijkheid en summonisme.
De Natuur en jijzelf

De Natuur en jijzelf

Ze noemen me vaak Moeder Natuur, maar ze behandelen me als een buitenstaander of erger. Heb je ooit nagedacht over de schade die je jezelf toebrengt als je me pijn doet? Heb je wel eens nagedacht over de voordelen die je krijgt als je er alles aan doet om mijn gezondheid te herstellen?
Doodlopende straat

Doodlopende straat

Sommige landen scheppen graag op over het feit dat ze de grootste zijn. Maar wat is groot? Miljarden kunnen investeren in nieuwe infrastructuur en in nieuwe diensten? Als je probeert groot te zijn zonder de Natuur als partner te respecteren, kom je in een doodlopende straat terecht.
Echte democratie

Echte democratie

Democratie gebaseerd op de stemmen van kiezers die misleid werden door leugens, valse berichten en dito beloften, is geen democratie maar manipulatie. Democratie geleid door leiders die de hemel beloven voor sommige groepen ten koste van andere groepen, is geen democratie maar uitbuiting. Democratie vereist het delen en promoten van waarden die de mensen, de maatschappij en de wereld beter maken.
Existentiële hervormingen

Existentiële hervormingen

Wanneer coronavirussen onze gezondheid en ons leven bedreigen… Wanneer de achteruitgang van de Natuur het punt bereikt waarop herstel niet meer mogelijk is… Wanneer fake en verwarring onze democratie en maatschappij bedreigen… Is het duidelijk dat de politiek en de economie existentiële hervormingen nodig hebben. Zonder hervormingen is er geen toekomst.
Fake en waarheid

Fake en waarheid

Alleen de waarheid kan ons helpen om deze planeet en onszelf te redden. Te veel politici en anderen zijn meesters in leugens, fake en demagogie. Tijd voor een globale schoonmaakbeurt met menselijke waarden als detergent!
Geen crypto maar etico

Geen crypto maar etico

Waarom zou je in deze wereld van waanzin, uitbuiting en schaamteloos misbruik cryptomunten toelaten? Waarom het voor criminelen, corrupte lieden, belastingontduikers en dergelijke meer nog makkelijker maken om geld te verdienen of te verbergen, dat niet of moeilijk te traceren is? Het is hoogtijd om de etico in te voeren als de wereldwijde munt die deze wereld van waanzin, uitbuiting en misbruik moet saneren en genezen.
Gemeenschappelijke vijand

Gemeenschappelijke vijand

Covid-19 is de vijand van de hele Mensheid. Er is nood aan wereldwijde solidariteit en samenwerking. Niet alleen om dit virus te bestrijden, maar ook om een gemeenschappelijke toekomst als partners van de Natuur op te bouwen. Een toekomst die ons minder gevoelig maakt voor aanvallen van virussen en dergelijke.
Gezond blijven

Gezond blijven

We zijn allemaal twijgen aan een en dezelfde boom: de Mensheid. Sterke en gezonde twijgen maken een sterke boom. Een sterke boom maakt sterke en gezonde twijgen. Wees voorzichtig en bescherm je gezondheid. Help anderen om gezond te blijven.
Loading...

DANELLANDIA

Danellandia werd opgericht op 28 maart 2004 na een ernstig incident dat ons leven drastisch heeft veranderd.

Danellandia is gebaseerd op discussies over deze wereld en zijn talrijke problemen met mensen van verschillende achtergronden, landen, religies en leeftijden.

Danellandia selecteerde en definieerde 25 menselijke waarden als de basis voor zijn campagne om van deze wereld een betere en eerlijkere thuis te maken. Dit in tal van menselijke domeinen: politiek, economie, de media, persoonlijke relaties, onderwijs, natuurzorg…

OOK JIJ KAN HELPEN

Je kan deze menselijke waarden promoten door de artikels op onze site te delen met anderen.

Je kan ook Danellandiaan worden of vriend van de Vrede door menselijke waarden te promoten.

Deze wereld heeft mensen en leiders nodig die menselijkheid op de eerste plaats zetten en niet het geld of de macht. Mensen en leiders die anderen verenigen in plaats van spanningen, verdeeldheid en conflicten te veroorzaken.

Sterke menselijke waarden zijn een paspoort naar een duurzame toekomst.

De wereld van de Vrede kan werkelijkheid worden!

NEWSLETTER

Teken in op onze Newsletter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in Danellandia.

Hartelijk dank voor om het even welke bijdrage die je levert om deze gekke wereld beter te maken.

NEWSLETTER

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

CONTACTEER ONS

PRIVACY: je gegevens blijven in Danellandia

© Danellandia 2021

Danellandia